LID WORDEN


Wil je lid worden?

Wil je lid worden van „De Volaren”, voldoe je aan de onderstaande criteria en heb je nog geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar secretaris@volaren.nl en voeg een horizontale foto van jezelf toe in het formaat 300 x 200 pixels.

Criteria

Lid kunnen worden: alle indoor volleyballers, beachvolleyballers, zitvolleyballers en bondscoaches (senioren) die voor Nederland zijn uitgekomen op toernooien om het Europees kampioenschap, het wereldkampioenschap of op de Olympische Spelen. Iedereen die aan deze criteria voldoet en zich nu aanmeldt, wordt lid van de vereniging. Vanaf 1 januari 2016 kunnen nieuwe leden alleen nog maar via voordracht van de leden lid worden.

Contributie

De contributie is vastgesteld op € 50,00 per jaar. Voor het jaar 2015 en 2016 betaal je eenmalig € 50,00. De vroege aanmelders betalen dus omgerekend € 33,00 per jaar en krijgen dus minimaal 4 evenementen aangeboden. De contributie, de bijdrage van de Nevobo en van de eventuele sponsors, worden allemaal besteed aan de te organiseren evenementen. Het bestuur bestaat uitsluitend uit vrijwilligers. De contributie zal via een automatische incasso worden geïnd. Dit om onnodig veel administratieve lasten te voorkomen. Daarna zal de ledenvergadering in 2016 de contributie moeten vaststellen voor 2017. Hoewel de Nevobo een bijdrage heeft toegezegd en wij uiteraard op zoek gaan naar donateurs en sponsors zijn inkomsten uit de contributie ook nodig om de verschillende activiteiten en  bijeenkomsten te organiseren.